MAT FUNDAMENTAL 1 & 2

Pilates edukacija – Fundamental mat 1&2

Datum: 4 – 7.aprila 2024.godine

Lokacija: Pilates Reformer Studio, Sarajevo

Sjajna prilika za sve fitness instruktore, trenere koji žele da nadograde svoje znanje i ponude nove usluge klijentima, kao i za fizioterapeute, plesače i studente kineziologije.

Pilates edukacija mat 1&2 je fundamentalan dio repertoara vježbi koji daje čvrstu bazu i podlogu za dalji razvoj i nadogradnju rada u pilates studiju. Ovom sveobuhvatnom i intenzivnom edukacijom u trajanju od 4 dana, pored osnovnih i naprednih pilates vježbi na prostirci, treneri će steći iskustvo i naučiti kako se koristiti pravilno tijelom i prilagoditi vježbe njegovim potrebama.

Biti dobar pilates instruktor nije samo u obimu i broju vježbi koje ćete naučiti već upravo u detaljima koji ovu vještinu vježbanja čine izuzetnom.

Ovom edukacijom ćete upravo raditi na:
  • upoznavanju anatomije čovjeka,
  • pravilnom pozicioniranju tijela,
  • pravilnom disanju,
  • modifikacijama i prilagođavanju svih vježbi iz repertoara prema fizičkim mogućnostima i stanju klijena.
Saznajte i naučite kako da svaka vježba postane pravi put u oporavku i korigovanju posture tela!
 
Ovom edukacijom dobijate certifikat ovjeren od strane dc.prof. Tamara Ratković koji je priznat od strane SFRS (Savez za fitnes i rekreaciju Srbije), znanje i mogućnost da se dalje razvijate u smijeru Pilates instruktora.
 
Najboljoj polaznici/ku Pilates Reformer Studio nudi zaposlenje u studiju, a novim polaznicima besplatno mentorstvo u naredna 2 mjeseca nakon završene edukacije.
 
Cijene edukacije:
Level 1 ili Level 2 – 1500 KM
PAKET (level 1 i level 2) – 2600 KM
*Nudimo mogućnost plaćanja na rate !
Rok za prijavu 28.mart 2024.g
 
O edukatoru
Doc.dr.sc.Tamara Ratković živi i radi u Beogradu već preko 25 godina. Profesorica je kineziologije sporta, licencirani predavač MK pilates metode (Michael King, osnivač Pilates Institute), bodyART tehnike vježbanja i menadžer Aerobik i Fitnes Kluba “Star” i Pilates Studija Star (Vračar i Novi Beograd). Radi kao profesor na Univerzitetu Singidunum, na predmetima Personalni fitnes i Upravljanje ljudskim resursima.
 
Autor dva DVD-a za pilates i autor knjiga “Fit u trudnoći s pilatesom” (2016), koja govori o tome na koji način pilates pomaže trudnicama, zašto se fizička aktivnost mora naći u svakodnevnoj rutini žena koje su u drugom stanju, o drugim tajnama zdrave i lepe trudnoće, kao i knjige “Fit mama i beba” (2018), biti aktivna i posle trudnoće zajedno sa svojom bebom.
 
Radošću je ispunjava pomisao da u klub dolaze oni koji žele više od samih vježbi – žele tijelo koje će da ih služi, pokretno i funkcionalno.
 
Ukoliko se želite prijaviti na edukaciju popunite sljedeće podatke