Events

Edukacija: “PILATES NA REFORMERU”
4, 5 i 6. mart 2022.god
 
S ponosom najavljujemo prvu zvaničnu pilates edukaciju u našem gradu!
Rad na pilates reformerima postoji već dugi niz godina, ali kod nas uzima maha poslednjih desetak. Uključivanjem pilates sistema vježbanja u fitnes programe popularizuje ovaj program i pronalazi svoju primjenu od fitnesa-rekreacije, vrhunskog profesionalnog sporta pa sve do rehabilitacije.
 
Benefiti rada na reformeru!
Vježbanjem na  reformerima fokus je stavljen na snagu i jačanje centralnih mišića tijela tvz „core“ čime se dodatno poboljšava držanje tijela, snaga mišića,ravnoteža,jača koštani sistem,  poboljšavaju  atletske  performanse, koordinisanje rada ekstremiteta kroz jak centar,smanjuje se bol u leđima i povećava funkcionalnost tijela. Vežbanjem na reformerima lakše ostvarujemo postavljene pilates  ciljeve koji uključuju dijafragmalno disanje kroz pravilnu posturu tijela i kordinisane pokrete tijela uz posturalnu kontrolu.Ovo su samo neki benefiti koji poboljšavaju svakodnevni život uz pomoć ove čudnovate mašine.
 
Kome je ova edukacija namjenjena?
Fitnes trenerima i instruktorima, studentima fakukulteta sporta i tjelesnog odgoja, fizioterapeutima, pilates i yoga instruktorima i svima koji žele da uče nove stvari, prošire znanje, vidike, unaprijede svoj posao i prošire ponudu.
 
Šta možete očekivati od ove edukacije?!
Edukacijom u trajanju od tri dana dobijate  osnovne smjernice kako uz pomoć reformera možete pomoći svojim klijentima i učinit pilates neizostavnim  dijelom  njihove svakodnevnice tj. načinom života. Uključuje osnovni repertorijum vježbi sa analizom i funkcionalnom primjenom kroz praksu. Modifikacije i primjena vježbi različitim potrebama i posturama, forma i kreiranje časa. 
Posle ove edukacije ispred vas su stavljene nove mogućnosti i oblici primjene treninga kao i  promjena puta vaše karijere. Ulazite u pravi svijet pilatesa koji otvara hiljade mogućnosti za vas rad i razvoj. Priključite nam se!
 
Datum održavanja: 4, 5 i 6 mart 2022.godine
(agenda će naknadno biti objavljena)
 
Adresa: Pilates Reformer Studio, Hadžidamjanova 7
 
Cijena:
435,00€
 
Par informacija o edukatorici!
Dr. Tamara Ratković nam dolazi iz Beograda.
Iza nje je više od 25 godina rada u fitnes industriji od toga preko 15godina samo  u pilatesu kao edukatora i predavača. Kontinuirano radi kao profesor saradnik na Fakultetu za fizičku kulturu i menadžment u sportu, Univerziteta Singidunum. Menadžer je u fitness klubovima i internacionalni pilates-edukator u Sloveniji, BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Mađarskoj, Španjolskoj, Engleskoj, Bugarskoj, Iranu i Italiji. Autor je preko 300 različitih članaka na temu fitnesa i pilatesa, TV emisija o vežbanju, izdala dva DVDa –Pilates,Pilates sa velikom loptom i autor prve dijve knjige na srpskom jeziku o pilates vježbanju ( FIT u trudnoći sa pilatesom 2016, FIT mama i beba,2018).
 
Slanjem vaše prijave na email dobit ćete sve potrebne informacije!

PROMO CIJENA

435,00€

do 15.01.2022. god