PILATES REFORMER & CHAIR BASIC EDUKACIJA

Ova sveobuhvatna 4-dnevna pilates edukacija namenjena je svima onima koji žele da se upoznaju i nauče osnovama rada na reformer i pilates stolici.

Edukacija će Vam osigurati da budete adekvatno osposobljeni za podučavanje pilatesa na navedenim aparatusima u pilates studiju.

KOME JE NAMJENJENA EDUKACIJA?
Edukaciju mogu proći osobe raznih profila s ciljem preusmjerenja profesije, usavršavanja prakse i nadogradnje znanja. Edukacija je namjenjena kako ženama tako i muškarcima, a dobrodosli su svi instruktori-treneri, terapeuti, plesači i sl.

ZAŠTO BI TREBALA/O POHAĐATI OVU EDUKACIJU?
REFORMER aparatus je poslednjih desetak godina postao pravi bum na našim područjima i ovaj trend se neće uskoro usporiti, što dokazuje i potreba za ovakvim vidom fizičke aktivnosti i bavljenja tijelima. Kroz svoju primjenu unutar fitnesa do rehabilitacije opravdava svoju popularnost i primjenjivost.
Zabavan, dinamičan, funkcionalan sa snažnim naglaskom na angažovananju cijelog tijela kroz aktivaciju kora, sa različitim opterećenjima čini ovaj oblik vježbanja veoma aktuelnim.
STOLICA kao veoma jednostavan i manji aparat u pilates studiju nadopunjava rad i čini vježbe izazovnijima.

ŠTA UČIMO NA EDUKACIJI?
Na edukaciji se uče vježbe, njihove modifikacije i sigurnosne strategije programiranja za rad na reformeru ( bazičan nivo) i pilates stolici.

Po završetku edukacije ostvarujete mogućnost 40 sati besplatne prakse u Pilates Reformer Studiju pod mentorstvom Arijane Baždarević, licencirane pilates instruktorice MK pilates metode, kao i mogućnost stalnog radnog odnosa u studiji.

O EDUKATORICI…
Edukaciju drži doc.prof Tamara Ratković iz Beograda.
30 godina iskusta u fitnes industriji- grupnim programima, a preko 15 godina rada kao internacionalni edukator za osposobljavanje za rad na pilates aparatima unutar studija po cijelom Svijetu.
Prije tačno 20 godina u Beograd je donjela pilates kao način vježbanja, a prije 18 otvorila svoj prvi pilates studio STAR i edukacijski centar STAR.

TRAJANJE EDUKACIJE
17 -21.5.2023.godine

LOKACIJA
Pilates Reformer Studio
Hadžidamjanova 7, Stari grad
71000 Sarajevo
www.pilatesreformerstudio.ba

CIJENA
650,00eur/1.270,00KM
Obavezna avansna uplata 50% ukupnog iznosa edukacije do 20.4.

Ostatak uplate izvršiti do 15.5. (ili na dan edukacije)

NAČIN PLAČANJA
Plačanje po dogovoru. Za više informacija obratite nam se putem emaila
info@pilatesreformerstudio.ba

PRIJAVA OBAVEZNA!

Broj mjesta ograničen.

Prijave za edukaciju vršite na email
info@pilatesreformerstudio.ba

Disciplina, predanost i pozitivna energije trebaju Vam u pohađanju edukacije sa nama.
Tako ćete postati kompletan, samouvjeren instruktor, koji će svaki poslodavac željeti zaposliti.
Radujemo vam se!